Sisältölaatikko

Teksti tai HTML-koodi

PENNUT


Meillä ei tällä hetkellä ole pentuja,mutta meillä on suunnitelmia loppuvuodeksi. Niistä lisää tietoa SUUNNITELMAT sivulla.

** -Minä olen niin pieni,ettei minulla ole nimeä, vastasi mönkijä innokkaasti. Ajatella, ei kukaan ole sitä ikinä aikaisemmin kysynyt. Ja sitten tulet sinä , josta olen kuullut niin paljon ja johon olen halunnut tutustua, ja kysyt mikä minun nimeni on. Luuletko - voi sentään jos voisit - tarkoitan, olisiko siitä kauhean paljon vaivaa, jos keksisit minulle nimen, joka olisi minun eikä kenenkään muun? **

Tove Jansson:Kevätlaulu

Kokoelmasta Näkymätön lapsi ja muita kertomuksia, 1962 


s3.jpgPennut ovat luovutus hetkellä vähitään 12 viikon ikäisiä, rekisteröityjä ja eläinlääkärin tarkastamia. Lisäksi pennut on rokotettu ja madotettu useampaan kertaan sekä tunnistusmerkitty mikrosirulla. Luovutusikäiset pennut on myös totutettu erilaisiin perushoitoon kuuluviin toimiin kuten kampaamiseen, kynsien leikkaamiseen ja pesemiseen. Jokaisen pennun mukana uusi omistaja saa lisäksi 'pentupaketin' joka sisältää kirjalliset hoito-ohjeet,pennulle tuttua ruokaa, leluja yms. 

Luovutamme pennut VAIN SISÄKISSOIKSI rakastaviin, vastuullisiin ja pysyviin koteihin. Ulkoilla toki voi valjaissa tai ulkoilutarhassa.

Vaikka sähköposti ja puhelin ovat hyviä tapoja tehdä img_0167.jpgensiesittäytyminen;haluaisimme huomauttaa ettemme myy pentuja pelkän sähköpostin tai puhelinkeskustelujen  perusteella. Toivomme että myös vierailisit luonamme. Samalla voit tutustua kissoihimme  paremmin ja voit varmistua siitä että pennut ovat kotoisin sellaisista oloista kuin on luvattu. Vierailulla myös me ihmiset voimme tutustua toisiimme  ja pystymme paremmin löytämään jokaiselle pennulle 'sen oikean kodin'.

Vaikka kissanäyttelyt ovatkin mukava harrastus, meiltä ostetuilla pennuilla ei ole näyttelyissä käynti pakkoa,vaan meille on tärkeintä että pentu saa hyvän kodin. Jos kuitenkin innostus näyttelyissä käymiseen syttyy pyrimme auttamaan parhaamme mukaan harrastuksen alkuun.

kuva167.jpg